Kot nekdaj majhno podjetje z betonskimi izdelki smo na slovenskem tržišču prisotni že več kot 50 let. V tem času smo rasli in se razvijali. Mlada in dinamična skupina strokovnjakov z večdesetletnimi izkušnjami danes kupcu ponuja paleto betonskih izdelkov, ki so nepogrešljivi pri gradnji, urejanju dvorišč in dovoznih poti. Ker znamo prisluhniti kupcu, smo v teh letih na tržišče lansirali veliko produktov različnih dimenzij in barv. Tako lahko vsak pri nas najde primerne izdelke za svoj dom. Z vami smo vse od začetnih želja do končne realizacije projekta, kar je tudi glavno vodilo našega podjetja. Pomembno je, da dobi kupec, ki je pri nas vedno na prvem mestu, strokovne nasvete, hkrati pa prisluhnemo tudi njegovim idejam. Skupaj vedno najdemo rešitev za vsako okolje. Sodobna strojna oprema in kvalitetne vhodne surovine zagotavljajo visoko kvaliteto naših izdelkov, ki uspešno kljubujejo pritiskom, obrabi, nizkim temperaturam in soljenju. Vsaka plošča, tlakovec, ograja ali škarpa izpod naših rok zadostuje zahtevam evropskih norm.
Kaj ponujamo?

Pri nas na enem mestu ponujamo plošče, tlakovce, tlakovce antik, ograje in škarpe. Lahko se odločite za klasično dvorišče ali ga popestrite z več različnimi oblikami in barvami, oživite terase ali se s ploščami vrnete v preteklost. Tu smo, da vam pomagamo pričarati kar najlepši dom. Izbrane izdelke vam dostavimo na želeni naslov in tako ste le še korak oddaljeni od uresničitve svojega načrta.

Naša vizija

Cilj našega podjetja je skupaj z željami kupcev in glede na povpraševanje na trgu širiti ponudbo naših izdelkov. Stremimo k temu, da združujemo na eni strani želje sodobnega kupca in hkrati sledimo smernicam razvoja. Vedno imamo v mislih kupca in izdelke, ki bodo estetsko kar najbolje odražali okolico, v katero jih bo kupec postavil. Vse štiri barve v treh dimenzijah imajo hidrofobirano površino, zato je njihovo čiščenje in vzdrževanje povsem enostavno.